No Rush

Trav • Varmblod
3-årig valack e. Maharajah u. Alandias Karisma

- Grabbhästen No Rush - toppstammad treåring med Maharajah som pappa och Alandias Karisma som mamma!

Unik möjlighet med toppstammat genom nya hästägarkonceptet Grabbhästen!

Målet är ett långvarigt och nytänkande hästägande tillsammans med vänner och nya bekantskaper.

✔️Inköpskostnad 1.000 kronor (inklusive regavgift)

✔️Fast kostnad på 350 kronor/andel och månad - inga övriga utgifter!

✔️Totalt 100 andelar

✔️Ingen bindningstid (vill du avsluta din andel så gör du det innevarande månad)

✔️Administrering sker enkelt via Stall Ofcourse

✔️Två årliga träffar med ägargänget

✔️Utlottningar


3-årige No Rush har championhingsten Maharajah som pappa och miljonärskan Alandias Karisma som mamma. Det är alltså toppstammat rakt igenom på denna valack som också deltar i premiechansen.

"No Rush är en energisk kille som tränar fulla intervaller. Han är korrekt byggd både i kropp och ben. Jag har även provkört honom i ett lugnt banjobb efter 1,24/2100 m som han löste enkelt och känslan är att han kvalar under försommaren". - Oskar J Andersson.


Ta del av information kring Grabbhästen i snitt två gånger/månad. Vi kommer även att försöka utbilda om olika saker inom travsporten.

Det ingår TVÅ TRÄFFAR per år i priset, som kan komma att ske i samband med trav men även i andra sammanhang. Ölprovning, whiskyprovning, middagar, köra häst, åka startbil m.m. står på agendan. Flera olika typer av UTLOTTNINGAR per år.

Som en del i Team OJA Racing kan man nyttja vår Hästägarlounge på Sundbyholmstravet och självfallet även vara med på våra övriga aktiviteter och saker som händer i teamet.

Konceptet Grabbhästen bygger på att man varje månad betalar samma fasta avgift (350 kr/månad) och du vet att det aldrig kostar varken mer eller mindre. Eventuella prispengar betalas ut separat årsvis och försäkring ingår i priset.

Det kommer att vara totalt 100 andelar (max 5 andelar per person) där målet är att ha väldigt roligt på och vid sidan om travbanan. Detta är ett hästägande både för den rutinerade och den som aldrig ägt häst tidigare.

Upplägget med fast månadskostnad fungerar genom att det fonderas pengar till framtida utgifter. För att konceptet ska hålla långsiktigt fonderas även en viss summa till framtida hästköp med målet att utan extra kostnad fortsätta med ny häst när No Rush har tävlat färdigt hos teamet. Skulle det fonderas mer pengar än väntat kommer dessa kunna användas för att genomföra ännu mer spektakulära träffar eller roliga händelser.

Läs allt om Grabbhästen på https://ojaracing.se/grabbhasten


Frågor/Kontakt:

infoojaracing@gmail.com

Oskar J Andersson 070-382 54 91 eller Mattias Spante 073-077 18 87


22 andelar sålda
Minsta köp av andelar är 1 st
1 000 kr
Pris per andel
350 kr
Månadskostnad per andel
Sundbyholm

Fakta

Född
 
2021
Ras
 
Varmblod
Disciplin
 
Trav
Kön
 
Valack
Far
 
Maharajah
Mor
 
Alandias Karisma
Morfar
 
Armbro Scorpion
Registreringsnummer
 
21-1812

Kontakt

Oskar J Andersson
070-382 54 91
Hemsida