Mana Figg

Trav • Kallblod
3-årig hingst e. Art Kjarvald u. Mana Estelle

Spännande 3-års hingst med "udda" stam!

Mana Figg är en lättravande 3-års hingst med spännande och ”udda” stam då pappa är Art Kjarvald och Månprinsen A.M morfar. Art Kjarvald har som ny hingst inlett lovande med sin 3 & 4 års kull på rätt få avkommor. Mana Figg är Mana Estelles första avkomma.

Mana Figg gick premielopp tidigt i april och kvalade i september. Har varit i Jan Olov Perssons unghästkoncept och träning som 1 & 2 åring.

Nu i träning hos Henrik Svensson på Bergsåker som haft ett framgångsrikt 2023 på travbanorna och det finns ett flertal kallblod i träning på träningsanläggningen i Matfors som rymmer ca 30 hästar. Han lovordar Mana Figg.

Henrik Svensson (tränare): "En fin nybliven 3-åring som jag haft i träning några månader. Det är en trevlig individ som har kommit långt i utvecklingen och har lätt för sig i travet. Jag ser verkligen fram emot att träna och utveckla Mana Figg inför 3 & 4 års säsongen"

Mana Figg delas upp i 8 andelar och i andelspriset, 15.000,kr/andel. Första månadskostnaden faktureras i mars månad som då avser februari.

*Om Mana Figg skulle bli en framtida godkänd avelshingst så har uppfödaren/säljaren kvar rättigheten att hantera 30 årliga betäckningsrätter.

3 andelar sålda
Minsta köp av andelar är 1 st
15 000 kr
Pris per andel
1 800 kr
Månadskostnad per andel
Bergsåker

Fakta

Född
 
2021
Ras
 
Kallblod
Disciplin
 
Trav
Kön
 
Hingst
Far
 
Art Kjarvald
Mor
 
Mana Estelle
Morfar
 
Månprinsen A.M.
Registreringsnummer
 
21-0305

Kontakt

Mats Norberg
070-213 39 74