Global Get it

Trav • Varmblod
2-årig sto e. S.J.'s Caviar u. Hail Boko

Global Get It är slutsåld, endast befintliga delägare har rätt att teckna andel enligt sin ägandeprocent.

GLOBAL FARM & HAMMARBY HANDBOLL PRESENTERAR; GLOBAL GET IT!

Global Get It bjuds ut i 20 andelar i ett leasingkontrakt som sträcker sig till den 31/12 2026, alltså till och med hästens fyraåringssäsong. Därefter lämnas Global Get It tillbaka till Global Farm.

 Av de prispengar Global Get It springer in som två-, tre- och fyraåring går 40 procent till Hammarby Handboll. Global Get Its tränare Mattias Djuse, Solvalla, tar 15 procent i provision på insprungna prispengar. Resterande 45 procent av det som finns ”på hästens konto” den 31/12 2026 delas ut till andelsägarna.

– Global Get It har valts till att bli ”Hammarbyhäst” för att hon passar väldigt väl in i konceptet. Hon är lätt och fin i kroppen och aktionen. Får sådana S.J.’s Caviar-avkommor vara friska så de kan träna på kontinuerligt brukar de kunna vara startklara tidigt. Så här långt har Global Get It gjort allt rätt i uppträningen, säger Viktor Lyck, vilken i nuläget har Global Get It i sitt stall i Rättvik med uppdrag att grundträna henne innan hon sedan ska vidare till Mattias Djuses träningscamp Hårby utanför Enköping.

Härstamningen är viktig för travhästar. Global Get Its pappa S.J.s Caviar har sedan han kom till Sverige för tio år sedan varit en av de bästa avelshingstarna i Sverige. 2023 slutade han tvåa i den allsvenska avelshingstligan. S.J.’s Caviar är känd för att lämna fina samarbetsvilliga vältravande hästar som kan komma till start tidigt.

Global Get Its mamma Hail Boko är också ”riktiga grejor”. Global Get Its mormor Sue Boko är utnämnd till Elitsto, vilken är en mycket exklusiv utmärkelse som endast toppförärvande avelsston får. Morbröder till Global Get It har vunnit några av de största unghästloppen som finns i Sverige!

Global Get It - se video genom att klicka här!


Mattias Djuse som travtränare

Mattias Djuse är en av Sveriges främsta travtränare. 2023 slutade han åtta i den allsvenska tränarligan med 21 miljoner kronor inkört och 113 segrar. Mattias bröder Magnus och Mats är samtidigt två av Sveriges absolut främsta kuskar. 2023 var de etta och tvåa i allsvenska kuskligan! De flesta av Mattias Djuses hästar körs oftast i lopp av antingen Magnus eller Mats.

Global Farm som uppfödare

Global Farm tillhör varje år toppskiktet bland travhästuppfödarna. 2023 slutade Global Farm tvåa i Sverige som uppfödare avseende segrar och trea avseende prispengar. 2023 vann Global Farm-uppfödningen Global Dancer det stora fyraåringsloppet Derbystoet.

Global Farm har uppfödningen med fölstona och deras avkommor, tills hästarna körs in och börjar tränas på hösten som ettåringar, stationerade på ”Europas bästa hästuppfödningsmarker” i Normandie i Frankrike.


5 andelar sålda
Minsta köp av andelar är 1 st
1 000 kr
Pris per andel
1 000 kr
Månadskostnad per andel
Solvalla

Fakta

Född
 
2022
Ras
 
Varmblod
Disciplin
 
Trav
Kön
 
Sto
Far
 
S.J.'s Caviar
Mor
 
Hail Boko
Morfar
 
Chocolatier
Registreringsnummer
 
22-1016

Kontakt

Mattias Djuse
070-298 29 27