Fifty Dollar Stash

Trav • Varmblod
2-årig hingst e. International Moni u. Popover Hanover

Vacker ettåring med bländande stam!

Med hästen och delägarna i fokus har vi tagit fram ett spännande koncept gällande Fifty Dollar Stash!

Den välstammade hingsten kommer att tränas av framgångsrike Fredrik Wallin i Gävle där vi tar sikte mot årgångsloppen, samtidigt som vi ställer högsta tänkbara fokus på kommunikation och information. Självklart sker det via Stall Ofcourse hemsida, men också ”specialare” där delägaren Ola Lernå har tagit på sig rollen som kommunikatör till andelsgänget.

”Jag vet av erfarenhet hur nyfiken man är på sin hästs utveckling och ska göra mitt bästa för att se till att information, bilder och kanske någon video även når ut till alla delägare med jämna mellanrum. Min tanke är att använda sociala medier, främst WhatsApp”, säger Ola.

Hästen då? Fifty Dollar Stash är en snygg hingst med uttrycksfullt huvud som har sina papper i ordning. Pappa International Moni kombinerar det bästa franska med det bästa amerikanska (hans mamma är Elitlopp- och Prix d'Amérique-vinnaren Moni Maker!). International Monis debutkull firade fantastiska framgångar i USA i fjol, hans tvååringar tjänade nära 20 miljoner svenska kronor och hingsten prishöjdes med 60 procent till 2023! I Sverige har vi bland annat sett Cincinatti Beach som var strålande vid segern i Breeders Course-kvalet som vanns på 1.13,2a/2.140 meter.

Mamma heter Popover Hanover, själv duktig på tävlingsbanan med kvartsmiljonen intjänat och tvååringsvinst som merit, vars avkommor har en startprocent på 100 och flera av hennes söner syns frekvent på V75, såsom Match'Em och Needle'Em.

Fifty Dollar Stash säljs i andelar om minimum fem (5) procent á 8.000 kronor. Beräknad månadskostnad är 800 kronor, där träning, insatser till storlopp, information och kommunikation är inräknad i månadskostnaden, men tävlings- och veterinärkostnader kan tillkomma.

Fifty Dollar Stash har anlänt till Fredrik Wallins träningsanläggning på Huddungeby och så här lät förra veckans rapport från tränaren:

”Fifty rör sig mycket bra, och ser fin ut i kroppen. Han är inte jättetidig, men har ett väldigt bra driv i steget. Allt är positivt med honom för dagen”

35 andelar sålda
Minsta köp av andelar är 5 st
1 600 kr
Pris per andel
160 kr
Månadskostnad per andel
Gävle

Fakta

Född
 
2022
Ras
 
Varmblod
Disciplin
 
Trav
Kön
 
Hingst
Far
 
International Moni
Mor
 
Popover Hanover
Morfar
 
Andover Hall
Registreringsnummer
 
22-2472

Kontakt

Ola Lernå, Stockholm
070-359 61 74
Fredrik Wallin
070-722 34 97